Fëmi agresiv? Hulumtuesit zbuluen nji metodë për zgjidhjen e këtij problemi

Menaxhimi i fëmijëve agresiv asht punë e lodhshme, mirëpo nji ekip i hulumtuesve kanë zbulue se dietat e pasuna me omega-3 e zgjidhin këtë problem.

Omega-3 bashkë me vitamina dhe minerale të ndryshme, ndihmojnë në zvogëlimin e agresivitetit te fëmite në periudhë afatshkurtë, thonë hulumtuesit nga Universiteti Pennsylvania, SHBA.

Ky studim u publikue në Journal of Child Psychology and Psychiatry.

Shperndaje në: