Foto: Policia Bashkiake në Tiranë vjen me nji imazh interesant!

Të Diellën duhet me lanë kerrin në shtëpi, në rast se keni ndërmend me dalë në Tiranë.

Shkak asht ba Maratona e Tiranës.

Kryebashkiaku Erion Veliaj e ka ba këtë lajmërim, shoqnue me disa foto të policëve bashkiakë.

Bje në sy se edhe në këtë rast, si me Policinë e Shtetit, forca policore po shtohet me vajza dhe djem të ri dhe të pashëm.

Disa kritikë megjithatë thonë se kjo asht vetëm nji kurë imazhi, që nuk mundet me dhanë efekt në luftën ndaj krimit.

 

2-policia

 

3-policia

 

4-policia

 

4-poliica

 

5-policiaa

 

6-policia

 

9-policia