Fotot e pabesueshme: Çamëria e mbushun me shqiptarë në vitin 1913!

Koleksioni fotografik i Fred Boissonnas

Frédéric apo Fred Boissonnas, 1858-1946 ishte fotograf zvicran, i cili lindi në nji familje të njohun fotografësh në Geneva.

Mbahet mend kryesisht për fotot e hershme artistike të Greqisë. Artin e fotografisë e mësoi nga baba, Henri-Antoine Boissonnas, 1833-1889, dhe studioi në Stuttgart dhe në Budapest.

 

cham1 cham4 cham5 cham13 kryesore KRYESORE3 kryresore 2

Shperndaje në: