Fotot e rralla të Esat pashë Toptanit

Biografia e Esat pashë Toptanit, shkrue nga Ilir Ikonomi, botimet UET Press, përmban rreth 60 fotografi të cilësisë së naltë, disa prej të cilave publikohen për herë të parë

Nga arkivi holandez nji foto e rrallë ku Princ Vidi dhe Princesha Sofi arrijnë në Durrës nën brohoritjen entuziaste të turmës, tue shkelë qilimin e kuq.

Esat pashë Toptani asht në mes tyne, i veshun me uniformën e gjeneralit që ja kishte sjellë Princi nga Gjermania…