Foto/Video: Mbrenda qendrës së torturave të policisë fetare të ISIS

Forcat e mbështetura nga amerikanët kanë marrë një ndërtesë të “policisë fetare” të ISIS ku gratë torturoheshin me zinxhirë nëse nuk e mbanin fytyrën të mbuluar, në qytetin e Manbij.

Forcat Demokratike Siriane e morrën ndërtesën këtë javë dhe publikuan një video të mjeteve të të tmerrshme të torturave, pasi arritën ta mposhtin me sukses grupin terrorist pranë kufirit ndërmjet Turqisë dhe Sirisë.

is3 is5 is7 is10

Shperndaje në: