Gjenden 15 kilogram eksplozivë në nji lagje të Brukselit

bruksel-treni

Në nji bastisje të policisë belge në lagjen e Brukselit, Schaerbeek, janë gjetë 15 kilogram eksplozivë, 150 litra aceton, 30 litra ujë të oksigjenuem, detonatorë, nji kufer i mbushun me vida si dhe nji kuti plastike, e cila besohet se ishte e nevojshme për ta mbajt eksplozivin.