Derisa Shpendi po na e ban “Shqipnine e Madhe”, ne Prishtinë bora sjell aksidentet e para (foto)

Reshjet e borës që filluen nga mbramë kanë ba që rrugët e kryeqytetit, dhe jo vetëm, me shkaktue tollovi në komunikacion.

Në disa pamje të sigurueme nga Express, shihet se ka pasë edhe aksidente të shumta të vogla.

Në rrugën “Enver Maloku” të Prishtinës, e cila, sikurse edhe rrugët tjera, nuk asht pastrue ende nga Komuna, shumë kerre kanë ngec në rrugë ndërsa autobusët e Trafikut Urban nuk ja kanë mësye fare kësaj rruge.

 

3-aksidentet

 

bora-aksidentet