Gjini: Shumekush na ka kontaktue, bile edhe jashte Kosove, pos Presidentit dhe Kryeministrit tone!

Ardian Gjini i AAK’s ka thane ne Rrokum Roll te Televizionit Rrokum se as kryeministri e as presidenti i Kosoves nuk kane kontaktue me asnjanin prej AAK’s per ndalimin e Ramush Haradinajt ne France.

“I vetmi qe ka kontaktue ka qene ministri i jashtem Enver Hoxhaj”, ka sqarue Gjini ne Rrokum Roll me Fidan Jupollin.

Ai thote se ka pase telefonata prej burreshtetasve te jashtem, tue theksue kongresmenin Eliot Engel. /Rrokum.TV