Gjyshi që po “çmend” femnat në internet!

Ky 54-vjeçar po “çmend” internetin me fotografitë e tij. Me stil nga Texasi doket kaq sharmant dhe kaq në formë, sa që asht vështirë me besue se ka statusin e gjyshit.

Irvin Randle, mësues i nji shkolle fillore në Houston, nisi që me i hedhë fotot gjatë kësaj jave me hashtagun “MrStealYourGrandma”.

Randle, i cili ka dy nipa, shumë shpejt mori famë në internet, sa që fotot u përhapën dhe tash ai po përballet më vëmendjen që po i kushtojnë femnat.

920x920

1024x1024-1
1024x1024-3

Shperndaje në: