Haradinaj: Njiqind herë m’u rrxue çohna si maca (video)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka reague në lidhje me deklaratat e ndryshme të deputetëve për Demarkacionin.

Ai ka thanë se ka besue dhe beson se Marrëveshja për Demarkacionin ka qenë e gabueme.

Kështu, ai ka lut që të zgjedhin mirë fjalët që flasin, tue shtue se për temat e atdheut, ai do të jetë gjithmonë aty.

“Me marrë macen e me gju prapë në kambë bjen, por plot janë këtu që nëse rrxoheni nuk çoheni ma në kambë.  Edhe politikisht, edhe me zgjedhje, edhe m’u rrxue edhe m’u çue, për tema t ‘atdheut mane men, këtu më keni gjithë. Për që mendon dikush se ma devijon rrugën për tema të atdheut gaboni”, tha Haradinaj.