Hillary Clinton diagnostifikohet me nji sëmundje

Kandidatja presidenciale nga radhët e Demokrateve Hillary Clinton, asht tue u trajtue për pneumon, mbasi që ishte ndje keq në ceremoninë e 11 Shtatorit, shkruen BBC.

Dr Lisa Bardack ka deklarue që Hillary asht diagnostifikue me pneumoni ditën e Premte dhe ishte tue marrë antibiotik, megjithatë asht ndje e dehidrueme në ngjarjen në New York.

Ndërsa në deklaratën e mjekut të saj thuhej që ajo tashma asht tue u ndje ma mirë.