Hillary Clinton sërish probleme shëndetësore gjatë fjalimit në Florida, kqyreni çka i ndodhi

Kandidatja demokrate për Presidente të SHBA’ve Hillary Clinton ka shfaqë sërish probleme me shëndetin, derisa gjatë fjalimit në Florida ka shfaqë nji kollë që e ka detyrue me ndërpre fjalën dhe të merrte nji medikament.

I menjihershëm ka qenë reagimi i sallës që ka shënue mbështetje për kandidaten demokrate me fjalët: “Të duem Hillary”.

“Faleminderit!” asht përgjigjë Clinton, mbasi ka marrë medikamentin. Mediat shkruejnë se kandidatja u desht të mbahej te krahu i agjentit të sigurimit sekret para se të zbriste shkallët.

https://youtu.be/jn5hua8urhU