I akuzuemi për sulmin ndaj kryeministrit shpallet i pafajshëm!

I akuzuemi se ka sulmu eskortën e kryeministrit Isa Mustafa, asht shpall i pafajshëm.

Gjykata Themelore e Prishtinës ka liru Gashin nga të gjitha akuzat për shkak se nuk ka gjet deshmi se ka krye veprën penale për të cilën akuzohej.

 
Gashi dhe 9 persona tjerë janë akuzu se kanë sulmu eskortën e kryeministrit të Kosovës Isa Mustafa.

Shperndaje në: