Intervista e plotë e historianit Hakif Bajrami për Rrokum TV prej orës 21:00

Sonte n’orën 21:00, Televizioni Rrokum ka me transmetue intervistën e historianit Prof. Dr. Hakif Bajrami, në të cilën ai flet gjanësisht për Masakrën e Tivarit, si dhe për rolin që kanë luejtë në këtë ngjarje Fadil Hoxha dhe Enver Hoxha.

Bajrami i kundërpërgjigjet edhe historianit Uran Butka, i cili në librin e tij ““Masakra e Tivarit dhe përgjegjësia e shtetit shqiptar”, kishte akuzue direkt Enver Hoxhën dhe Titon si përgjegjës për kete masakër.

 

Shperndaje në: