Intervista e plotë e historianit Hakif Bajrami për Rrokum TV

Kjo asht intervita e plotë Prof. Dr. Hakif Bajrami, në të cilën ai flet gjanësisht për Masakrën e Tivarit, si dhe për rolin që kanë luejtë në këtë ngjarje Fadil Hoxha dhe Enver Hoxha.

Bajrami i kundërpërgjigjet edhe historianit Uran Butka, i cili në librin e tij “Masakra e Tivarit dhe përgjegjësia e shtetit shqiptar”, kishte akuzue direkt Enver Hoxhën dhe Titon si përgjegjës për kete masakër.

Shperndaje në: