Isa Mustafa deklarohet për vizitën në familjen Rugova

Kryeminsitri në largim, Isa Mustafa, asht deklarue mbas vizitës që bani sot në familjen e Presidentit të ndjerë, Ibrahim Rugova.

Mustafa ka theksue se ishte kënaqësi që me vizitue familjen Rugova dhe se këto lloj vizitash janë gjithmonë të mira.

Ky asht statusi i plotë:

Si gjithherë, pata kënaqësinë edhe sot që të vizitoj Familjen Rugova, ku ishin prezent zonja Fanë, Teuta dhe anëtarët e tjerë të Familjes.

Vizitat në Familjen Rugova janë gjithmonë të mira.

Lajmi i botuar në një portal shpifës është përpjekje e dëshpëruar për të mbjell huti në opinion.✌️