Jepet alarmi, ky ciklon ka me perfshijë sot Shqipninë!

Nji ciklon i madh, i quejtun Isabel, me reshje të pazakonta shiu, ka perfshi Italinë dhe pritet me perfshijë këto orë edhe Shqipninë.

Në video keni mundësi me shikue nji përpunim grafik, të pamjeve që vijnë nga satelitët.