Kend kishin me e zgjedhe Kryeminister qytetaret me u votu sot

Me 336 telefonata dhe me mija vota online gjate 80 minutave ne emisionin Rrokum Roll, u ba matja e disponimit te shikuesve te Televizonit Rrokum ne pyetjen se per kend kishin votue per kryeminister nese zgjedhjet kishin me u mbajt sot.

Behgjet Pacolli me 1954 vota online dhe 127 vota permes telefonit, doli fitues ne kete matje, tue e lane mbas ne vendin e dyte Ramush Haradinajn me 821 vota, ndersa Visar Ymeri doli i treti me 496 vota.

Lideret tjere moren keto vota online simbas shikuesve te Rrokumit:
Kadri Veseli me 271 vota, Fatmir Limaj 257 dhe i fundit Isa Mustafa me 129 vota.

Ndjekeni emisionin me rezultatet e shfaquna ne ekran.