Kështu doken rrugët e Turqisë mbas puçit ushtarak!

Anadoly Agency ka raportue se numri i të vdekunve gjatë natës së mbramshme të përpjekjes për grusht-shtet në Turqi ka shkue në 90 dhe 1,154 janë lëndue.

Reuters ka publikue sot në mëngjes se si doken rrugës e Stambollit dhe Ankarasë mbas natës së mbramshme, ku ushtarët turq tentuen me ba grusht-shtet.

 

5-turki

 

6-turki

 

7-turki

 

8-turki

 

4-turki

 

3-turki

 

2-turki

 

1-turki

Shperndaje në: