Kështu i shkatërroi uragani ‘Irma’ Karaibet (video)

Këto janë pasojat e Uraganit Irma në ishullin e Shën Martinit në Karaibe.

‘Irma’ shkatërroi shtëpi, dyqane, rrugë dhe shkolla; ndërpreu energjinë elektrike, shërbimin e ujit dhe atë telefonik, dhe bllokoi turistët në ishull.

Tash uragani lëviz drejt shtetin amerikan të Florida’s.

 

Shperndaje në: