Kështu po raportojnë mediat serbe për zgjedhjet në Kosovë (foto)

Mediat sere.be janë tue raportue për zgjedhjet në Kosovë, e ata po thonë se procesi zgjedhor po përcillet me shumë parregullsi.

Prej atje ka raporte se në vendvotimet në Kosovë, po abuzohet, po ka shumë paraburgime dhe krejt vendi asht i mbushun me policë, transmeton lajmi.net.

asdasd fdsgdfgfdg sadsad sdasdad