Këta anëtarë s’kanë me qenë në listën e PDK’s për deputetë

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) po vazhdon të konsultohet për me hartue listën përfundimtare me 55 kandidatë për deputetë për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 11 Qershorit.

Deri tash, nga lista me vetëdëshirë janë largue Latif Gashi-Lata, Rrustem Mustafa – Remi, Hajredin Kuçi, Justina Pula dhe Besim Beqaj, merr vesh lajmi.net.

Shperndaje në: