Këta janë anëtarët e ri të Komisionit për Demarkacion (emnat)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka vendos krijimin e nji komisioni të ri për shënimin e vijës kufitare me Malin e Zi.

Kësisoj, kryetar i këtij Komisioni asht vendos me qenë ish-deputeti i LDK’s, Shpejtim Bulliqi, i cili njihet për kundërshtimin e madh të versionit aktual të Demarkacionit.

 

Kjo asht përbamja e plotë e Komisionit:

 

Shpejtim Bulliqi, kryesues- UP

Zejnullah Gruda, UP- anëtar

Martin Berishaj, Universiteti i Lubjanës- anëtar,

Hamit Basholli, anëtar- gjeodet

Florim Isufaj, UP

Një përfaqësues i MPB-së, një përfaqësues i MPJ-së, një përfaqësues nga ministria e Infratrukturës.

Një përfaqësuesi nga komunitet (Riza Smaka) pa të drejt votë dhe Zymer Neziri  poashtu pa të drejtë pune.

Shperndaje në: