Këta janë disa nga emnat ma të çuditshëm të katundeve shqiptare

Tue pa se në Kosovë e Shqipni kemi katunde që kanë emna nga ma të ndryshmit dhe shumë të çuditshëm, Gazetablic ka sjell disa nga emnat ma të çuditshme që kanë katundet në Kosovë dhe Shqipni.

Këta emna janë aq të çuditshëm sa që banorët që jetojnë në këto kautnde ju vjen marr m’i përmendë nga vijnë.

Ma poshtë e keni nji listë me emna shumë të veçantë dhe shumë qesharakë, po ashtu.

Vithkuqi – Korça
Kurveleshi -Tepelenë
Xhylekar – Gjilan
Muqibab – Gjilan
Kuqan – Elbasan
Qinam – Erseke
Symize – Tepelenë
Mize – Lushnje
Bubullime – Lushnje
Llukar- Prishtinë
Leshnje – Skrapar
Kakardhiq -Lezhë
Kaqibeg -Podujevë
Skorobisht – Prizren
Neperbisht – Suharekë
Makresh- Novoberd
Qyqylagë-Lipjan
Ngucat – Malisheve
Bithuq – Diber
Muqiverrc- Kamenicë