Këta janë emnat e propozuem për Qeverinë e re

I nominuemi për Kryeministër Ramush Haradinaj ka kërkue nga deputetët me votue Qeverinë e re:

Këta janë emnat e kabinetit qeveritar të Qeverisë Haradinaj:

 

Kryeministër Ramush Haradinaj.

Zëvendëskryeministra:

Enver Hoxhaj

Fatmir Limaj

Behgjet Pacolli

Dalibor Jevtiq

Dardan Gashi

Ministrat

Ministria e Financave: Bedri Hamza

Ministria e Inovacionit dhe Ndërrmarrësisë: Besim Beqaj

Ministria e Drejtësisë : Abelard Tahiri

Ministria e Shëndetësisë: Uran Ismajli

Ministria e Integrimeve Europiane: Dhurata Hoxha

Ministria e Kulturës: Kujtim Gashi

Ministria e Infrastrukturës: Pal Lekaj

Ministra e FSK-së Rrustem Berisha

Ministra e Arsimit: Shyqeri Bytyqi

Bajram Hasani : Ministria e Tregtisë

Ministër i Punës: Skender Recica

Ministria e Punëve të Jashtme: Behgjet Pacolli

Ministria e Mjedisit: Albena Reshitaj

Ministria e Punëve të Brendshme: Flamur Sefaj

Ministria e Zhvillimit Ekonomik: Valdrin Lluka

Ministria e Diasporës: Dardan Gashi

Ministria e Pushtetit Lokal: Ivan Todosijeviq

Ministria për Kthim: Dalibor Jevtiq

Ministria e Bujqësisë: Nenad Rikalo

Ministria e Administratës Publike: Mahir Jagcilar

Ministria e Zhvillimit Rural: Rasim Demiri

Shperndaje në: