Këta janë kandidatët e PDK’s për deputet (emnat)

PDK tashma ka hartue listën e kandidatëve për deputet në koalicion me AAK’n dhe Nismën.

Këta janë disa nga emnat e PDK’s të cilët kanë me kandidue për deputet në koalicionin PDK-AAK-Nisma.

Kadri Veseli,
Enver Hoxhaj,
Hajredin Kuçi,
Memli Krasniqi,
Xhavit Haliti,
Zenun Pajaziti,
Kurtan Kajtazi,
Safete Hadergjonaj,
Elmi Reçica
Ganimete Musliu
Bleta Deliu
Abdyl Salihu
Flora Brovina
Rrustem Musa
Selvije Halimi
Hajdar Beqa,
Nait Hasani,
Andin Hoti,
Mergim Lushtaku,
Naim Bazaj,
Bislim Zogaj,
Bekim Haxhiu,
Muharrem Xhemajli,
Rafet Rama,
Beatrisa Pista.
Nijazi Kryeziu,
Luljeta Veseli Gutaj,
Nezir Çoçaj,
Arsim Bajrami,
Muhamet Latifi
Naim Fetahu.
Fadil Beka,
Agim Aliu,
Fatmir Xhelili,
Uke Berisha (PSHDK)
Kadri Kastrati
Shaip Muja
Ardian Sejdiu (PD)