Këta janë personat e arrestuem për sulmin ndaj Zogajt (foto)

Policia ka arrestue tre persona të dyshuem për sulm ndaj Sokol Zogajt, drejtorit të Shërbimit Korrektues të Kosovës.
Insajderi ka mësue se të arrestuemit janë Blerim Abdullahu, Burim Zhejqi,  dhe ka sigurue fotot e të tre të dyshuemve për rrahjen e drejtorit të SHKK’s.

Personi i identifikuem si Blerim Abdullahu konsiderohet si i dyshuemi kryesor për kryemjen e sulmit.

Zogaj asht rrahë mëngjesin e së Mërkurës nga persona të maskuem.

Sulmi ndaj tij ka ndodh në hymjen e banesës ku ai banon.

 

Burim Zhjeqi

Guri Mulolli

Blerim Abdullahu