Këta janë ‘tigrat’ e vegjël të Putinit!

2896690 21.07.2016 Участники молодежного военно-патриотического движения "Юнармия" на торжественной церемонии принятия присяги во Всероссийском детском центре "Океан" во Владивостоке. Виталий Аньков/РИА Новости

Në Rusi, asht krijue “Yunarmiya”, nji organizim ushtarako-patriotik për femijët dhe adoleshentë, nji lloj ushtrie e ma të vegjëlve, e kërkueme nga ministri rus i Mbrojtjes, Sergei Shoigu.

”Yunarmiya” asht shkurtim i fjalëve ruse ”Yunost”– rini dhe ”armija” – ushtri.

Ky organizim ushtarako-patriotik u regjistrue në gjykatë me 29 Korrik.

Ministri Shoigu, i pranishëm në ceremoninë e prezentimit, deklaroi se kjo ”ushtri” kishte arritë përmasa të mëdha dhe se kishte 76 seksione të shtrime në krejt vendin.

 

2-tigrat

 

3-tigrat

 

5-tigrat

 

6-tigrat

 

7-tigrat

 

8-tigrat

Shperndaje në: