Këto janë subjektet politike që garojnë në zgjedhje (dokument)

Valmir Elezi, zadhanës i KQZ’s ka deklarue se janë 26 subjekte që kanë aplikue për certifikim në këtë institucion.

Përmes nji komunikate për media Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se Lista e Subjekteve Politike që aplikuen në këtë periudhë (11 Maj – 19 Maj) asht si në vijim: 5 Koalicione, 19 Parti Politike, dhe 2 Iniciativa Qytetare.

 

Këto janë partitë politike që garojnë për zgjedhjet e 11 Qershorit:

Shperndaje në: