Kjo asht deklarata e Haradinajt mbas koalicionit me AKR!

Kandidati për Kryeministër nga koalicioni PAN dhe AKR, Ramush Haradinaj ka thanë se koalicioni me partinë e Pacollit i sjell Kosovës nisjen e nevojshme.

Haradinaj ka deklarue se përgjegjësitë janë nda në bazë të vlerave, dhe se vonesat në krijimin e institucioneve kanë qenë shumë të randa.

“Sot koalicioni PAN kryetari Veseli, Limaj e kemi nji nder të madh sepse formimi i Qeverisë sjell vlera të reja siç asht AKR, vet roli i Pacollit ky bashkim i mundëson Kosovës nisjen e nevojshme. Përgjegjësit i kemi organizue në bazë të vlerave, jemi të vetedijshëm për punët por së  bashku kemi me ja dalë. Vonesat kanë qenë shumë të randa”, ka thanë Haradinaj.

Konstituimi i institucioneve pritet të bëhet gjatë kësaj jave

Shperndaje në: