Kjo asht eskorta e Barack Obama’s në Gjermani

obamagermany

Eskorta me mbi 70 kerre, motorë dhe helikopterë në funkcion të ruejtjes së sigurisë së presidentit amerikan Barack Obama gjatë vizitës së tij në Gjermani ka tërheq vëmendjen e tanëve.

 
Ky numër i madh mjetesh ka hap debatin nëse kostot e këtyne vizitave janë të justifikueme.

Gjithsesi kur bahet fjalë për sigurinë e presidentit të vendit ma të fuqishëm në botë, kostoja asht gjëja e fundit që llogaritet.