Kjo asht rruga ma e trishtueshme, qe qysh ecet!

Nji tjetër rrugë e “frigshme” asht ndërtue në malet e Kinës, tue tërheq me mija turistë.

Në malin Tianmen asht hap nji rrugë, krejt prej qelqit dhe ndodhet mbi nji humnerë 1400 metra e naltë.

Ajo u hap më 1 Gusht dhe mirëpret vendasit dhe turistët për me vizitue.

Ura asht 1.5 m e gjanë dhe ju jep turistëve nji pamje krejt ndryshe të vendit, raporton “People’s Daily Online”.

Si shihet edhe nga fotot, personat që vizitojnë këtë rrugë, kanë të veshun disa këpuca të veçanta.

Ata ecin avash dhe me kujdes.

Ka disa prej tyne që shmangin shikimin poshtë, mbasi kanë frigë.

 

7-rrugaa

 

6-rruga

 

5-rruga

 

2-rrugaa

 

1-rruga