Koha e pasanikëve: Nis sezoni i superkerreve, mos i huqni (foto)

Mbretnit e superkerreve kanë mbërri.

Pasanikët e Lindjes së Mesme kanë zbarkue si zakonisht gjatë kësaj periudhe në kryeqytetin anglez.

Në Korrik dhe në Gusht, pasanikët nga Kuvajti, Arabia Saudite dhe Emiratet pushtojnë rrugët e Londrës.

Ata paguejnë dikun 20 mijë sterlina vetëm për me transportue kerret.

Pamvarësisht se janë shumica kerre shpejtësie, gjatë kësaj kohe ato janë kryesisht të ekspozueme përpara hoteleve.

Shpesh gjobiten, por për këta pasanikë denimet janë si grimca.