Konjufca e Hoti kritikojnë PAN’in për bllokimin e Kuvendit

Kryesuesi i seancës Adem Mikullovci tha se në sallë mbas pauzës janë 53 deputetë dhe nuk kanë kuorum, megjithatë, ai lejojë debat.

Ne seancë asht lejue me debatue Glauk Konjufca dhe Avdullah Hotin tue kritikue te tjeret te cilet nuk po marrin pjese ne seance.