Kqyreni çka ban policia kineze!

Nji femën, anëtare e ndërhymjes së shpejtë në policinë kineze asht filmue derisa ka çarmatosë nji person, i cili mbante nji thikë në dorë.

Grueja, e cila dallohet e veshun me nji uniformë të zezë, vihet re derisa i afrohet personit nga mbas.

Burri qëndron në mes të rrugës me nji thikë të madhe në dorë, ajo i kap dorën dhe ja përthenë dorën në ajër që me detyrue me e hedhë.