Kqyreni çka kanë ba banorët e këtij katundi në Kosovë me tabelat orientuese

Në hymje të katundi Miresh i Vogël në komunën e Gjilanit, keni me i gjetë emnat e tana familjeve dhe orientimin për te shtëpia e tyne.

Banorët e katundit Miresh i Vogël në komunën e Gjakovës, kanë vendosë tabela orientuese në hymje të katundit, shkruen lajmi.net

Në këto tabela janë të shkrueme emnat e tana familjeve të katundit dhe shigjeta e cila kallxonn udhën për te shtëpitë e tyne.

Krejt këtë punë ata e kanë ba me vetëfinancim dhe në mënyrë të organizueme.

miresh 1 miresh 2 miresh 4 miresh 5

Shperndaje në: