Kqyreni dokumentarin për grupin Gjurmët

Nji rrëfim 30 vjeçar i përmbledhun në 45 minuta që kallxon karrierën, suksesin, jetën, largimin dhe rikthimin e perlave të rock muzikës kosovare “GJURMËT”, na vjen në dokumentarin “E vërteta e fshehur e yjeve” në Klan Kosova.

Shperndaje në: