Kqyreni gjestin e Princit Charles n’Prizren

Princi Charles i cili po qendron për vizitë në Kosovë, po le mbresa të mëdha me veprimet e tij.

Ndoshta për të asht nji veprim shumë normal, por për popullin e Kosovës nuk asht diqka e zakonshme.

Ai tue shëtit në Prizren, u ndal për të përshëndet nji qytetar i cili kalonte afër tij rastësisht me nji qerre.

Veprimi i tij mahniti masën dhe ishte nji leksion i mirë për politikanët vendas se si duhet të sillen me njerëzit e thjesht, apo bujqit!