Kqyreni qysh e imiton Barack Obama’n grueja e tij!

Michelle Obama ka arritë të nxis tanë kombin amerikan që me qesh tue imitue burrin e saj.

Zoja e Parë ishte mysafire në emisionin televiziv të Stephena Colbert, ‘The Late Show’, ku mes tjerash ajo ka imitue edhe burrin e saj.

Michelle Ka deklarue se ajo dhe çikat e saj e imitojnë për mrekulli Barackun. Skena qesharake kur Michelle e imiton burrin e saj, fillon në minutën e 5’të të videos.