Kqyreni qysh reagoi Karadžić kur iu shqiptue dënimi

Gjykata e Hagës e ka dhanë sot vendimin e shkallës së parë në gjykimin ndaj Presidentit të parë të Republikës Serbe Radovan Karadžić, mbi akuzat për krime lufte dhe gjenocid në Bosnjë dhe Hercegovinë, nga viti 1992 deri 1995. Ai u dënue me 40 vjet burg.

Në momentin kur gjyqtari O Gon Kwon, lexoi vendimin dhe shqiptoi dënimin prej 40 vjet burg Radovan Karadžić, nuk dha ndonji shejë se asht tue e përjetue randë.