Kqyreni sa e bukur asht çika e Donald Trump

Kandidati për president i SHBA, Donald Trump, ka nji familje të madhe, e përbame nga bashkëshortja dhe 4 fëmitë.

Ndërsa, kjo asht çika e tij e madhe, Ivanka Trump, e cila asht 35 vjeçare!

1098511-hq-900x1350-ivanka-trump-res 151014155302-ivanka-trump-october-14-2015-exlarge-169

have-ivanka-trump-plan-your-marriage-proposal kryesore ivanka trump