Krokodili rus n’akcion. Kqyreni

krokodiliruss

Helikopterë rusë të tipit “Ka-52”, janë filmu tue krye sulme ajrore ndaj pozicioneve të ISIS në Siri.

Helikopteri në pamje quhet “Ka-52 Krokodil” dhe asht fut në përdorim që në vitin 2011.

Aktualisht ai mund të konsiderohet si helikopteri ma modern rus.

Mësohet se Moska ka krye sulme në provincën e Homsit, në Sirinë perëndimore.