Kryeministri japonez veshet si Super Mario!

Kryeministri i Japonisë Shinzo Abe kishte vëmendjen të Diellën në mbramje, në ceremoninë mbyllëse të Lojnave Olimpike, tue u ngjitë në skenë i veshun si personazhi Super Mario.

Me ceremoninë mbyllëse tue ju afrue fundit, guvernatori i Tokios e pranoi flamurin olimpik si nji simbol se Lojnat Olimpike kanë me u mbajt atje mbas 4 vjetësh.

Shinzo Abe u shfaq nëpërmjet nji tubi, që në mënyrë simbolike përfaqësonte rrugët e lidhjes mes Rio De Janeiro dhe Tokios, vendit që e mirëpret garën në 2020.

377A99CC00000578-3752312-image-a-38_1471832711858 377A838800000578-3752312-image-a-2_1471849573066 3779CB7100000578-3752312-image-a-33_1471832651963 3779DACF00000578-3752312-image-a-31_1471832644265

3779C86000000578-3752312-image-a-7_1471849768172

Shperndaje në: