Kryhet takimi i PDK’s, ky asht vendimi për seancën

Partia Demokratike e Kosovës, mëngjesin e së Ejtes ka mbajt nji takim me ç’rast asht marrë vendimi për me marrë pjesë në seancën konstituive.

Hoxhaj ka thanë që ky ishte nji takim konsultativ mbrenda subjektit politik dhe ka konfirmue pjesëmarrjen në këtë seancë.

Sa i përket zhvillimeve të tjera ka thanë që do të mbetet m’u pa gjatë seancës.