Kthehet Blair!

tony_blair

Mbas Brexit dhe nji qeverie shume te mefsht, ish Kryeministri i Britanise Tony Blair ka vendose me ju kthye politikes.

Ai asht i bindun se asht krijue nji bire e madhe ne politiken e Britanise, qe ai mundet me e mbush. Zoti Blair ka formue nji institut, me te cilin ai mendon me influencue dhe keshillue procesin e Brexit.

Ai po kerkon hapsina afer selise se Qeverise, ku don me i vendose 130 punetoret e tij te institutit, raporton Sunday Times.

Burime qe e kane bisedue me zotin Blair procesin e Brexit i kane thane gazetes se Blair nuk asht i impresionuem aspak me kryeministren aktuale Theresa May. Ai mendon se ajo asht shume ‘e lehte’ per kete post.