Kur kryeministri i hyp bicikletës, çka bahet!

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka marrë pjesë n’inaugurimin e disa pikave atraktive në Istog.

Ai në këtë ceremoni i ka hyp bicikletën në nji shteg për ecje dhe atraksione të tjera sportive.

Krejt aktivitetet në ditën e sotme janë në kuadër të projektit për “Zhvillimin e Istogut.”

 

2-isabicikel

 

 

Shperndaje në: