Kur pitoni don me hangër antilopen. Kqyreni (+18)

Nji piton i madh u plagos aksidentalisht nga brini i nji antilope, teksa tentonte me gëlltitë trupin e saj.

Incidenti u filmue në parkun Kruger n’Afrikën e Jugut.

Pitoni tenton me u çlirue nga brini i antilopës së ngordhun.

Ma në fund ja del dhe largohet.

Shperndaje në: