Kush asht Joe Biden – Nji profil i tij!

Nandori i vitit 1942 solli në jetë nji femijë që ma vonë do të bahej njeri shumë i randësishëm.

Në Scranton të Pensilvanisë lindi Joseph Biden.

Joseph Robinete Biden – djali i Joe dhe Jean Biden, ishte femiu i madh në familjen katolike irlandeze.

I ati nji biznesmen, ndërkaq e ëma e angazhueme në fushën e ndërtimeve, ishin njerëzit që e mesuen se si të fitonte respektin e të tjerëve dhe si t’i dilte zot vetes.

Për ma shumë rreth biografisë së zavendëspresidentit amerikan, ndiqeni kronikën e maposhtme të përgatitun nga Klan Kosova.

 

Shperndaje në: