Kush i thej krejt kerret e Komunës së Mitrovicës

Në parkingun e Kuvendit Komunal të Mitrovicës, janë damtue disa kerre zyrtare.

Atyne u janë thy xhamat dhe janë demolue në disa vende.

Policia e Kosovës për rajonin e Mitrovicës e ka konfirmue për Express se rasti ka ndodh rreth orës 13:30 të ditës së sotme.

Në Polici kanë tregue se për këtë rast janë arrestue katër persona.

 

kerretmitrooo

 

 

Shperndaje në: