Ky asht hoteli qe ndan 2 shtete, ku ndodhet!

Ekziston nji hotel në botë, i cili gjendet mes dy shteteve.

Bahet fjalë për hotel “Arbez”, që ndodhet në bjeshkët mes Francës dhe Zvicrës.

Kufini mes shtetit zviceran dhe atij francez, mund të kalohet mbrenda objektit.

Në këtë hotel, edhe dhomat janë të ndame.

Disa prej dhomave qellojnë n’anën franceze dhe disa n’anën zvicërane.

Dhoma e fjetjes dhe e ndejës asht në Zvicër, kurse tualeti ndodhet në Francë.

 

1-hoteli